Póló választék

Pólónyomás, szitanyomás képek

Pólónyomás, szitanyomás akció

Akciók

Újdonság: Pólónyomás, szitázás

Újdonságaink

Gyakori kérdések

Mikor és milyen felületre érdemes matricáztatni?

Mikor érdemes „oldószeres” nyomatot alkalmazni?

Póló hímzés vagy póló nyomás

Mikor érdemes „vizes” szitanyomást választani?

Címkék

Szitanyomás, szitanyomtatás

A szitanyomtatást leggyakrabban síkfelületű tárgyak emblémázására használják, ahol az emblémázandó felületre közvetlenül, egy speciális nyomósablon segítségével hordják fel a festékréteget. (pl. névjegykártya, boríték, levélpapír, öntapadós matrica, póló, esernyő, munkaruha stb.)

A technológia sokfajta festékkel alkalmazható, mint például a hagyományos vizes bázisú -, és az oldószer bázisú festékek. (hőre változó festék, fluoreszkáló festék, glitter festék, pufi festék)

Csak a legjobb minőségű festékeket használjuk, melyek kiváló fedőképességgel rendelkeznek, színeinek élénksége pedig garanciát jelent a jó munkára.

A szitanyomtatáshoz szükséges nyomósablon darabszámát a megjelenítendő embléma színeinek száma határozza meg, bármely szitanyomtatási eljárásról legyen is szó.

Készáruk emblémázása esetében ügyelni kell arra, hogy a nyomtatandó felülethez közel (2-3 cm) ne legyen varrás vagy kiemelkedő felület, mert ezek akadályozzák a nyomtatást és az embléma szélei elmosódnak. Érdemes tehát, – amennyiben van rá lehetőség – még az összeállításuk előtt emblémáztatni a termékeket.

 A szitanyomásban a nyomóforma, azaz a nyomósablon hordozója egy szövet, ami egy finom szövésű szitaszövet, amelyet feszesen a formakeretre rögzítenek. A szitaszövet nyitott szemrendszerű. A forma nyomatmentes részeit a szitán sablon fedi, azaz be van csukva, hogy a festék ne tudjon áthatolni rajta, míg a nyomatképet hordozó részei nyitottak, így a festék könnyedén átfolyik. A nyomtatás során a festéket egy kissé ferdén elhelyezkedő festéklehúzó kés nyomja dörzsölő-kenő mozgással a szitaszövet nyitott részén keresztül a nyomtatandó anyagra.

1/ Textilnyomás (póló, munkaruha, sapka, vászontáska, esernyő, stb.)

Bármilyen színű pamut, pamut/polyester alapanyagú pólóra tudunk nyomni, szinte bármilyen színnel. A hagyományos nyomatok és színek mellett különleges hatású nyomatokat is elő tudunk állítani (fotó minőségű nyomatok, fényvisszaverők, fluoreszkáló felirat, neon színek, stb.) 

2/ Egyéb szitanyomás (öntapadó matrica, műanyag és papír termékek, stb.)

Ebbe a csoportba elsősorban műanyag, fém, fa, papír termékek tartoznak melyek sík, szitanyomással nyomható felülettel rendelkeznek. Pl.: beléptető csuklószalagok, nyakbaakasztók, öntapadó matricák, táskák, naptárak strandlabda, reklámtárgyak, jegyzettömb, papírszatyor, stb. A címkén szerepelhet szöveg, grafika, logó és vonalkód is.

3/ Sportmezek számozása

Vállaljuk sportmezek számozását, a számok mellett név, vagy bármilyen ábra, grafika feltüntetését transzferezve.

Vélemény, hozzászólás?