Póló választék

Pólónyomás, szitanyomás képek

Pólónyomás, szitanyomás akció

Akciók

Újdonság: Pólónyomás, szitázás

Újdonságaink

Gyakori kérdések

Mikor és milyen felületre érdemes matricáztatni?

Mikor érdemes „oldószeres” nyomatot alkalmazni?

Póló hímzés vagy póló nyomás

Mikor érdemes „vizes” szitanyomást választani?

Címkék

Transzfernyomás

A transzfernyomás közvetett nyomási módszer, ahol a festékeket speciális műanyag bevonatú transzfer matricára nyomják, majd magas hőmérséklet alatt „transzferálják” a ruhára.
A „hideg szakításos” transzfer technológiát olyan esetekben alkalmazzuk, amikor a színek maximális fedettségét akarjuk elérni sötét alapszínű termékek esetében, illetve olyan hőérzékeny, szintetikus alapanyagú áruknál, amelyek alakjának torzulása léphet fel magasabb hőfokot használó „forró szakításos” transzfer eljárás esetén.
  
Készáruk emblémázása esetében ügyelni kell arra (ugyanúgy, mint a szitanyomtatásnál), hogy a nyomtatandó felülethez közel (2-3 cm) ne legyen varrás vagy kiemelkedő felület, mert ezek akadályozzák a nyomtatást, így az embléma szélei nem tapadnak megfelelő mértékben az anyagra.

Érdemes tehát, amennyiben van rá lehetőség, még az összeállításuk előtt emblémáztatni a terméket.

Bármely transzfer eljárásról is legyen szó, előnyükként megemlíthető, hogy az előre elkészített, papírra kinyomott matricák minőségét még a tárgyak emblémázása előtt ellenőrizni lehet, így a hibásan emblémázott termékek száma minimálisra csökkenthető, illetve kivédhető. Ezzel az eljárással nem csak a textilek, hanem a közvetlen nyomással illetve a több színes nyomással nehezen kivitelezhető termékek emblémázása történik, mint például hátizsákok, esernyők, övtáskák sporttáskák stb.

Cégünk a törekedik arra, hogy a megrendelők igényeinek maximálisan eleget tegyen.

Hosszú kísérletezések eredményeként a piacon egyedülálló technológiával a legpuhább és legelasztikusabb nyomott felületet készítjük!

A hazai piacon nem talál máshol ilyen minőséget, minden követelménynek eleget tesz: kellemes viseletet biztosít és nagyon tartós!

Vélemény, hozzászólás?